Vendégváró karamellás kocka

about-me

Elkészítés:

40 g mandulát homokszem nagyságúra őrlünk, hozzáadjuk a lisztet, melyet előzőleg a vajjal elmorzsoltunk. Előmelegített sütőben (180 C) 25*35 cm-es formában negyed óra alatt készre sütjük. Az alapot ez után félretesszük hűlni egy rácson. Elkészítjük a rétegeket. A túrót krémesre keverjük 60 g cukorral majd hozzáadunk 150 ml tejszínt, melyet korábban felvertünk. Az első réteget az alapra kenjük, hűtőbe tesszük. A tejjel elkészített karamellás pudingot a túrókrémre rétegezzük. A maradék felvert tejszínt és maradék cukrot homogénné keverve lezárjuk a sütemény tetejét. 80 g mandulát durvára törünk és ezzel díszítjük a rétegek tetejét. Hűtési idő: minimum 4 óra

Vendégváró karamellás kocka

Egy sütemény reggelire, ebédre, vacsorára és minden alkalomra. Csuda finom és kedvedre alkalomhoz illően öltöztetheted. Van egyáltalán olyan, aki ne szeretné a csokit? Mert ha igen, akkor neki nem ajánljuk, de mindenki másnak kötelező ez a csúcs amerikai sütemény.

 


120 g tisztított mandula
120 g sótlan vaj
150 g búzaliszt vagy zabliszt
90 g porcukor
240 g krémes túró
450 ml zsíros tej
2 csomag karamellás puding por

Sütés:
180 fok
30 perc

Miért Éppen A Bonit'Art?

- Széles választékunk révén gluténérzékeny családtagodnak nem kell külön cukrászda után kutatnod

- Bármely eseményre választhatod kompániánkat, örömmel készítjük el  a személyre szabott Bonit’Art desszert asztalodat

- A hétköznap is alkalom az ünneplésre! Válassz a desszert packok közül.

Elérhetőség

Telefon:+36 30 235 4626
Email: info@bonitaart.hu
Weboldal: www.bonitaart.hu

H - 1036
Magyarország,
Budapest,
Pacsirtamező utca 13