Vegán paradicsomleves

about-me

Elkészítés:

A vöröshagymát az olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és annyi vizet töltünk rá, amennyi pont ellepi. Lefedve főzzük míp megpuhul, de vigyázzunk, hogy ne főzzük teljesen szét. Ha elfőtte levét fűszerezzük és 2 dl vizet adunk hozzá. További 10 percig főzzük, majd kézi turmix segítségével pépesítjük (lehet kicsit rusztikusabb is). Tálaláskor friss bazsalikommal díszítjük.

Vegán paradicsomleves

Ezt a 30 perces vegán csodát nem csak rövid idő alatt tudod elkészíteni, de mellette még glutén-, laktóz- és tojásmentes is.

 


Olívaolaj
1 nagy vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
10 db friss, érett paradicsom
Friss bazsalikom

Bors

Fősési idő
30 perc

Miért Éppen A Bonit'Art?

- Széles választékunk révén gluténérzékeny családtagodnak nem kell külön cukrászda után kutatnod

- Bármely eseményre választhatod kompániánkat, örömmel készítjük el  a személyre szabott Bonit’Art desszert asztalodat

- A hétköznap is alkalom az ünneplésre! Válassz a desszert packok közül.

Elérhetőség

Telefon:+36 30 235 4626
Email: info@bonitaart.hu
Weboldal: www.bonitaart.hu

H - 1036
Magyarország,
Budapest,
Pacsirtamező utca 13