Gluténmentes mandulás brownie

about-me

Elkészítés:

A csokit óvatosan olvaszd fel vízgőz felett. A tálat félrehúzva add hozzá a vajat és addig keverd, míg homogén állagot nem kapsz. A tojásokat válaszd szét és a sárgákat habosítsd ki a cukorral robotgép segítségével.

A liszthez add hozzá a darált mandulát és a sütőport (ha kell, használj szitát, hogy csomómentes legyen). Az így kapott alapokat egyesítsd. Először a csokit add hozzá a tojásos masszához (lassan, kisebb adagokban, nehogy összeugorjon a tojás), majd a liszt következik. Legvégül óvatos mozdulatokkal dolgozzuk bele a felvert fehérjét. Az így kapott tésztával egyenletesen megtöltjük a sütőformánkat és 190 fokon, 20-25 percig sütjük. A tetejét pirított mandulával szórjuk meg.

Gluténmentes mandulás brownie

Egy sütemény reggelire, ebédre, vacsorára és minden alkalomra. Csuda finom és kedvedre alkalomhoz illően öltöztetheted. Van egyáltalán olyan, aki ne szeretné a csokit? Mert ha igen, akkor neki nem ajánljuk, de mindenki másnak kötelező ez a csúcs amerikai sütemény.

 


100 g minimum 70%-os csokoládé
20 g darált mandula
2 db tojás
40 g barnarizs liszt
1 mokkáskanál sütőpor

Sütés:
190 fok
20-25 perc

Miért Éppen A Bonit'Art?

- Széles választékunk révén gluténérzékeny családtagodnak nem kell külön cukrászda után kutatnod

- Bármely eseményre választhatod kompániánkat, örömmel készítjük el  a személyre szabott Bonit’Art desszert asztalodat

- A hétköznap is alkalom az ünneplésre! Válassz a desszert packok közül.

Elérhetőség

Telefon:+36 30 235 4626
Email: info@bonitaart.hu
Weboldal: www.bonitaart.hu

H - 1036
Magyarország,
Budapest,
Pacsirtamező utca 13