Banánfelfújt

about-me

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük: alsó-felső sütés, 230 C. A formákat olajspay-el egyenletesen kifújjuk. A banánt és a citrom levét pépesítjük. A tojások fehérjét felverjük és fokozatosan hozzáadagoljuk a porcukrot. A habot óvatos mozdulatokkal részletekben adagoljuk hozzá a banánhoz, ne hogy összetörjön. A masszát 4 szuflé formába kanalazzuk és sütőtől függően kb. negyed órán át sütjük. A formából való eltávolítás nélkül azonnal tálaljuk, tetejére porcukrot szórunk, ízlés szerint karamellás banánnal tálaljuk.

Banánfelfújt

Gyors finomságra vágysz, de üres a hűtőd? Ezek a hozzávalók biztosan ott vannak a polcodon! Egészséges és mindösszesen négy alapanyag szükséges hozzá!

 


3 érett banán
4 tojásfehérje
1 fél citrom leve
24 g porcukor

Sütés:
230 fok
30 perc

Miért Éppen A Bonit'Art?

- Széles választékunk révén gluténérzékeny családtagodnak nem kell külön cukrászda után kutatnod

- Bármely eseményre választhatod kompániánkat, örömmel készítjük el  a személyre szabott Bonit’Art desszert asztalodat

- A hétköznap is alkalom az ünneplésre! Válassz a desszert packok közül.

Elérhetőség

Telefon:+36 30 235 4626
Email: info@bonitaart.hu
Weboldal: www.bonitaart.hu

H - 1036
Magyarország,
Budapest,
Pacsirtamező utca 13