Sajttorta Imádók

about-me

 Bonit’Art TIPP:
A sütés otthon is folytatódhat, hiszen az elsajátított technikákkal kedvedre kombinálhatod a különleges pite töltelékeket és díszítéseket akár csak Angliában!

Vásárolj ajándékutalvánt a személyre szóló élményért, melynek érvényességi ideje akár 360 nap, szeretted pedig tetszőlegesen választhatja ki a leginkább hozzá illő kurzust.

 

 

 

Sajttorta Imádók

Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is.

 

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
 • korlátlan italfogyasztást
 • az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
 • szakmai titkokat és házi praktikákat
 • és persze egy jó nagy adag jókedvet


AJÁNDÉK:

 • korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztás a program egész időtartama alatt
 • cukrász sapka
 • elektronikus fotóalbum, mely a rólad készült legjobb pillanatokat örökíti meg


EGYÉB:

 • a program során elkészített desszerteket elviheted magaddal vagy helyben elfogyaszthatod
 • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
 • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

 

Nehézség 1-5


Szeretnéd kombinálni a sajtot és az édességet? Süss velünk sajttortát!

Szeretnéd kombinálni a sajtot és az édességet? Süss velünk sajttortát!

Ha szereted a sajtokat, de egyben édesszájú is vagy, a sajttortát neked találták ki! Ha már kóstoltad, akkor tudod, miről beszélünk, ha viszont még nem, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj ezzel a desszerttel sajttortakészítő kurzusunkon!

A sajttortának alapvetően két változata létezik, az egyiket megsütjük, a másikat behűtjük. Ha szeretnéd mindkettő elkészítését megtanulni, sajttortakészítő kurzusunkon megteheted, sőt, meg is kóstolhatod, illetve haza is viheted őket! Nálunk megtudhatod, hogy hogyan került a sajt a tortába, és azt is, hogy mitől áll össze az alap, illetve mitől lesz a végeredmény krémesen lágy. Elárulunk neked pár, a sajttorta elkészítéséhez szükséges házi praktikát, és még a hozzávaló öntetek kiválasztásában is segítünk. Sajttortakészítő kurzusunkon garantált a jó hangulat és az isteni desszertek, tehát nem érdemes kihagynod ezt a lehetőséget!

Tudd meg nálunk Te is, hogy mi a titka a tökéletes sajttortának! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

Miért Éppen A Bonit'Art?

- Széles választékunk révén gluténérzékeny családtagodnak nem kell külön cukrászda után kutatnod

- Bármely eseményre választhatod kompániánkat, örömmel készítjük el  a személyre szabott Bonit’Art desszert asztalodat

- A hétköznap is alkalom az ünneplésre! Válassz a desszert packok közül.

Elérhetőség

Telefon:+36 30 235 4626
Email: info@bonitaart.hu
Weboldal: www.bonitaart.hu

H - 1036
Magyarország,
Budapest,
Pacsirtamező utca 13