Proteint Bele!

about-me

 Bonit’Art TIPP:
A sütés otthon is folytatódhat, hiszen az elsajátított technikákkal kedvedre kombinálhatod a különleges pite töltelékeket és díszítéseket akár csak Angliában!

Vásárolj ajándékutalvánt a személyre szóló élményért, melynek érvényességi ideje akár 360 nap, szeretted pedig tetszőlegesen választhatja ki a leginkább hozzá illő kurzust.

 

 

Proteint Bele!

Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!

 

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
 • korlátlan italfogyasztást
 • az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
 • szakmai titkokat és házi praktikákat
 • és persze egy jó nagy adag jókedvet


AJÁNDÉK:

 • korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztás a program egész időtartama alatt
 • cukrász sapka
 • elektronikus fotóalbum, mely a rólad készült legjobb pillanatokat örökíti meg


EGYÉB:

 • a program során elkészített desszerteket elviheted magaddal vagy helyben elfogyaszthatod
 • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
 • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

 

Nehézség 1-5


Proteinszelet készítő workshop: édes élet büntetlenül!

proteinszelet készítő workshop
Rendszeresen sportolsz, figyelsz arra, hogy mit eszel, tudatosan építed fel minden napodat? Akkor tisztában vagy vele, hogy a protein vagy más néven a fehérje a szervezet számára elsődleges fontosságú tápanyagforrás, az izmok építésében fontos szerepet játszik. Akik rendszeresen edzenek, a kiegyensúlyozott protein bevitelt nem hagyhatják ki mindennapi táplálkozásukból. De mi lenne, ha a proteint új formában, nem csupán a jól ismert protein shake-ként fogyaszthatnád?

Gyere és vegyél részt fehérje alapú sütemény és proteinszelet készítő workshopunkon, ahol megmutatjuk, mi mindent készíthetsz kedvenc protein porodból! Ne aggódj, mi is tudjuk mennyire fontos, hogy néha egy kis édességgel kedveskedjünk a lelkünknek és finomsággal jutalmazzuk a testünket. Ha részt veszel protein tartalmú desszert készítő kurzusunkon, otthon is elkészítheted a finomabbnál-finomabb proteinszeleteket, fehérje tortácskákat, amiket bűntudat nélkül fogyaszthatsz, anélkül, hogy meg kellene szegned a diétádat.

Keress minket bizalommal a protein tartalmú desszert készítő kurzus részleteiért, és fedezz fel velünk még több újdonságot!

Miért Éppen A Bonit'Art?

- Széles választékunk révén gluténérzékeny családtagodnak nem kell külön cukrászda után kutatnod

- Bármely eseményre választhatod kompániánkat, örömmel készítjük el  a személyre szabott Bonit’Art desszert asztalodat

- A hétköznap is alkalom az ünneplésre! Válassz a desszert packok közül.

Elérhetőség

Telefon:+36 30 235 4626
Email: info@bonitaart.hu
Weboldal: www.bonitaart.hu

H - 1036
Magyarország,
Budapest,
Pacsirtamező utca 13