HÚSVÉTI CUPCAKE DÍSZÍTŐ WORKSHOP

about-me

 Bonit’Art TIPP:
Ezeket a technikákat nem csak a karácsonyi készülődés során alkalmazhatod majd!

Vásárolj ajándékutalvánt a személyre szóló élményért, melynek érvényességi ideje akár 360 nap, szeretted pedig tetszőlegesen választhatja ki a leginkább hozzá illő kurzust.

 

 

HÚSVÉTI CUPCAKE DÍSZÍTŐ WORKSHOP

Kalandozzunk együtt a végtelen kacérság, illatos mámor és színes tökéletesség kavalkádjában, mely megteremti számunkra az igazi húsvéti hangulatot. Hogy miről is beszélünk? Persze, hogy az ünnepi cupcakekről. Tarts velünk, hogy elkészítsd ezeket a finomságokat, melyek később akár az asztalod díszévé válhatnak, de ajándékként is megállják helyüket Húsvétkor. Jelentkezz és sajátíts el számos díszítő technikát, mely minden hobby cukrász számára hasznos lehet. Tojásfestést nem ígérhetünk, de azt garantáljuk, hogy az elfogyasztott cupcakek után mind a tíz ujjad megnyalod majd.

A helyszínről: Idei húsvéti programunkat egy különleges helyszínen valósítjuk meg a belváros szívében, az ADNA Caféban. A program során minden résztvevő részvételi díja tartalmaz italfogyasztást (pontosabban: 1* 0,4 l ásványvíz és 1* 2 dl limonádé), de a kávézó széles és különleges kínálata lehetővé teszi, hogy a’la carte rendelhessetek a friss desszertekből, italokból (az egyéni fogyasztás ellenértékét mindenki maga rendezi, a workshop részvételi díja ezt nem tartalmazza).

 

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
 • • az alábbi italfogyasztást: 1 db 0,4 l-es ásványvíz és 0,2 l limonádé (ezen felül saját költségedre rendelhetsz a kávézó különleges kínálatából és megkóstolhatod egyedi finomságaikat)
 • • az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
 • szakmai titkokat és házi praktikákat
 • és persze egy jó nagy adag jókedvet


EGYÉB:

 • a program során elkészített desszerteket elviheted magaddal vagy helyben elfogyaszthatod
 • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
 • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

A Program során megismerkedhetsz::

 • az ehető díszítőelemekkel
 • a fondant használatával
 • a fondant színkeverési technikával és a márványozással
 • a cupcake díszítés fortélyaival húsvétii köntösbe bújtatva

 

Nehézség 1-5


Miért díszíts inkább cupcake-et húsvétra?

Miért díszíts inkább cupcake-et húsvétra?

A húsvét leginkább a locsolkodásról szól; ha meglocsolnak, jár érte egy piros tojás. De miért ne adhatnál idén a tojás helyett valami látványosabbat, különlegesebbet, és nem utolsó sorban finomabbat?

A cupcake nem csak finom lehet, de szemet gyönyörködtető is, ha feldíszíted. Kis kézügyesség és fantázia kell csupán hozzá, és adhatod őket a locsolásért cserébe, de akár ajándékba is. Ha szeretnéd kipróbálni, hogy hogyan készíthetsz ünnepi cupcake-eket, gyere el húsvéti cupcake díszítő workshopunkra! Segítségünkkel elsajátíthatsz többféle díszítési technikát, és az elkészült műveket természetesen meg is eheted, vagy, ha inkább megmutatnád őket a családnak, akkor akár haza is viheted. Garantálhatjuk, hogy ha eljössz húsvéti cupcake díszítő workshopunkra, soha többé nem fogsz tojásokat festegetni, és ennek minden férfi örülni fog a családban!

Próbáld ki idén a cupcake díszítést húsvétra, és felejtsd el végleg a tojásokat! Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Miért Éppen A Bonit'Art?

- Széles választékunk révén gluténérzékeny családtagodnak nem kell külön cukrászda után kutatnod

- Bármely eseményre választhatod kompániánkat, örömmel készítjük el  a személyre szabott Bonit’Art desszert asztalodat

- A hétköznap is alkalom az ünneplésre! Válassz a desszert packok közül.

Elérhetőség

Telefon:+36 30 235 4626
Email: info@bonitaart.hu
Weboldal: www.bonitaart.hu

H - 1036
Magyarország,
Budapest,
Pacsirtamező utca 13